Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x gepersonaliseerde huidroutine-set van Paula’s Choice 

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we 1x een gepersonaliseerde huidroutine-set van Paula’s Choice weggeven. 

Paula’s Choice

Als we TikTok mogen geloven is de 2% BHA Liquid Exfoliant met Salicylic Acid van Paula’s Choice een van de grootste skincare-helden allertijden. Ook het 5% Niacinamide Body Serum van het merk wordt geprezen, maar hoe weet je welke producten je precies nodig hebt? En gebruik je in de winter dezelfde producten als in de zomer? 

Paula’s Choice to the rescue! Op de site van het merk kun je precies vinden welke producten geschikt zijn voor je huid door aan te geven wat je huidtype is. Ook kun je bij Meer Kennis Opdoen meer te weten komen over welke ingrediënten in producten jouw huid kunnen helpen. Ideaal!

Win, win, win

Weet je nog steeds niet waar je met je skincareroutine moet beginnen in de winter? No worries. Wij mogen namelijk 1x een gepersonaliseerde huidroutine-set van Paula’s Choice weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='45']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 27 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.