Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de beauty favourites van Nikkie de Jager

Aha!

Niet alleen Grazia, maar ook Nikkie de Jager heeft een feestje te vieren. Ze heeft al bijna vijftien jaar een van de grootste beautykanalen, namelijk NikkieTutorials. Door de jaren heen heeft ze behoorlijk wat make-upproducten mogen testen, maar wat zijn eigenlijk haar favorieten?

Favoriete lipstick

In gesprek met Grazia deelt Nikkie haar drie favoriete beautyproducten. Haar favoriete lipstick? Dat is de Rouge à Lèvres Satin - lipstick van Gucci in de kleur 100 Linda Beige. "Het is voor mijn huidskleur echt de perfecte lichte nudekleur. Hij is glossy en echt prachtig."

€42,40

Favoriete foundation

De foundation waar Nikkie bij zweert? "Deze Maybelline SuperStay 30H Active Wear Foundation. Deze foundation – ik weet niet wie er dertig uur foundation op z'n hoofd heeft – deze blijft zitten. Ik draag 'm werkelijk voor elke shoot en voor elk belangrijk ding in mijn leven."

€17,99

Favoriete palette

"And last but definitely not least, misschien wel de allerbelangrijkste: Nimya: The Palette. Ik ben er zo, zo, zó verliefd op. Deze kleuren heeft iedereen in z'n leven nodig."

€49,99

Meer weten over Nikkies beauty favorites? In de onderstaande video vertelt ze er uitgebreid over:

Grazia is jarig

We vieren ons vijftienjarig bestaan met niemand minder dan Nikkie op de cover, en daar hoort natuurlijk een feestelijke covershoot bij. “Zwart, goud, wit, maar vooral: heel veel glam!” aldus onze covergirl. Het eindresultaat van de shoot én het hele interview met Nikkie vind je in de nieuwste Grazia, nu in de winkel!

Beeld: Ruud Janssen