Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De beste Grey Goose Espresso Martini drink je bij restaurant Nela

Onze favoriet!

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat menigeen samenkomt om dit te vieren met familie en vrienden. Waarschijnlijk heb jij gedurende de decembermaand genoeg borrels, etentjes en andere feestjes op de planning staan. Nog op zoek naar een goede locatie voor je borrel? Grey Goose got you. Wij vertellen je hoe je deze feestdagen het beste kunt genieten van (Grey Goose-)cocktails.

Joie de Vivre

Een borrel kan natuurlijk niet ontbreken in jouw decemberplanning. Heerlijk proosten op de feestdagen met jouw geliefden, samenkomen met je familie en het leven vieren: dat is waar het deze maand om draait. Of zoals Grey Goose het omschrijft: Joie de Vivre!

Grey Goose weet als geen ander hoe je een decemberborrel moet houden. Het merk heeft daarom in de nieuwste on trade locatie: Nela, een borrel georganiseerd. Hier kun je onder andere BN'er Defano Holwijn spotten. De locatie an sich is al feestelijk, maar Nela doet daar nog een schepje bovenop door je de perfecte smaakbeleving te geven op het gebied cocktails. Zo hebben ze een twist gemaakt op de Dry Martini. In Nela kun je bijvoorbeeld een twist van originele Espresso Martini bestellen namelijk de Roasted Espresso Grey Goose Martini. Een aanrader is ook de ‘Old Goose’.

Defano Holwijn

Ondernemende duizendpoot, acteur, presentator, artist én Grey Goose ambassadeur Défano Holwijn is zo vrij geweest dé drie feestelijke cocktails alvast te proberen in Restaurant Nela. "Mijn favoriet is de Grey Goose Dry Martini, klassiek, sterk en stijlvol."

Favoriete cocktails van de redactie

Een van onze favoriete cocktails is ook een twist van de Grey Goose martini-cocktail. We hebben het natuurlijk over de Espresso Martini. Deze tijdloze cocktail is door de zoete en zachte smaak stiekem extra lekker in de winter. Drink 'm tijdens het dessert bijvoorbeeld. Ook kun je bij Nela natuurlijk voor de all time fave Pornstar Martini te gaan. Deze drinken wij het liefst bij een borrelplankje voor lekkere kaasjes en toastjes. Grey Goose tilt je smaakpupillen in deze cocktails gegarandeerd naar een hoger level.

Wil je thuis zelf genieten van een heerlijke cocktail? Ga dan lekker zelf aan de slag! Wij hebben twee recepten voor je.

Espresso Martini

Ingrediënten:

  • 50 ml Grey Goose vodka30 ml espresso20 ml koffielikeurSnufje zout3 koffiebonenIjsblokjes
 • 50 ml Grey Goose vodka
 • 30 ml espresso
 • 20 ml koffielikeur
 • Snufje zout
 • 3 koffiebonen
 • Ijsblokjes

Bereidingswijze

Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Schenk de Grey Goose vodka, espresso en koffielikeur erbij

Shake goed en zeef in een martini cocktailglas. Garneer met drie koffiebonen.

Dry Martini

Ingrediënten:

 • 50 ml Grey Goose vodka
 • 10 ml MARTINI Extra Dry Vermouth
 • Scheutje Oranje Bitter
 • Schijfje citroen
 • Ijsblokjes

Bereidingswijze

Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Schenk de Grey Goose vodka, vermouth en bitters erbij.

Roer goed en zeef in een gekoeld martini cocktailglas. Garneer met een schijfje citroen.

Grey Goose is het resultaat van een absolute vastberadenheid om een Franse wodka te creëren die anders is dan alle andere. In de Grey Goose fles komt de essentie van de beste ingrediënten uit Frankrijk tot uiting: zachte wintertarwe uit Picardië en omstreken, plus zuiver bronwater uit Gensac in de Cognacstreek, gekoesterd en gevangen van veld tot fles in een exclusief proces dat is ontworpen en wordt gecontroleerd door de buitengewone vaardigheden en inzet van Grey Goose keldermeester François Thibault.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.