Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Diego onthult welke deelnemer hem meteen opviel

Ook vertelt hij meer over wat hij zoekt in een man.

Prince Charming is sinds kort weer van start gegaan op Videoland. In het programma gaat Diego González-Clark op zoek naar zijn droomman, maar wat zoekt hij eigenlijk in een man? 

Droomman

Op het zonovergoten Kreta is Diego het ultieme liefdesavontuur aangegaan. Op het Griekse eiland probeert hij twaalf vrijgezelle mannen beter te leren kennen om erachter te komen of zijn match zich onder deze mannen bevindt. Maar wat zoekt Diego eigenlijk in een man? 

“Ik dacht altijd dat ik op zoek was naar iemand die me compleet kan maken; met wie je een team kunt vormen. Dat je iemand vindt bij wie je denkt: ‘Dit heb ik niet, maar jij wel, en zo vullen we elkaar aan”, begint Diego als we met hem bellen. “In Prince Charming was ik er juist op gehamerd dat ik niet op zoek ben naar iemand die mij aanvult of compleet maakt. Want je moet als persoon zelf al compleet, tevreden en blij zijn. Dus ik ben totaal afgestapt van het idee dat ik op zoek was naar iemand die totaal niet op mij lijkt. Ik ging nu meteen op zoek naar iemand die zich compleet voelt en sterk in het leven staat.” 

“Ik val op een man die zelfverzekerd is. Ik ben op zoek naar iemand met ambities en openstaat voor zelfontwikkeling, en flink op zijn bek durft te gaan. Want dat is wat ik zelf ook weleens doe: ik maak genoeg fouten, maar sta ook weer op. Uiteindelijk leer je door de jaren heen toch het meest van je fouten.” 

Bijgebleven

Hoewel Diego niet kan vertellen of hij zijn liefdesmatch heeft gevonden, kan hij wel vertellen wie van de mannen hem meteen opviel. “Dat waren eigenlijk twee mannen.” 

“Voordat ik het eerste clubje mannen ontmoette, moest ik langs een rots omhoogklimmen. Bovenaan de rots stonden de jongens. De eerste die ik zag was Cyrano, die stond daar met een gigantisch grote glimlach. Hij was letterlijk de eerste persoon die ik zag. Dat moment blijft me heel erg bij. Dat hij naar me glimlachte stelde me enorm gerust, want ik moest nog een groot stuk klimmen. Ik dacht tijdens die klim alleen maar: wat vréselijk om dit te doen op camera. Maar dat er iemand was die naar me lachte, stelde me gerust en gaf me een goed gevoel.” 

Hoewel Cyrano meteen opviel bij de prins, is er ook nog een andere kandidaat die Diego niet snel zou vergeten. “Een andere man die me erg bijbleef was Rajeen. Hij keek namelijk enorm vaak weg. Ik dacht toen meteen: je valt tegen Diego. Die jongen denkt: ‘Shit, ben ik nu helemaal naar Kreta gevlogen voor deze clown?’ Want dat was natuurlijk ook een mogelijkheid. De jongens waren er dan wel voor mij, maar ik kon net zo goed tegenvallen.” 

Of Diego wel of niet tegenvalt bij Rajeen? Dat zullen we nog even moeten afwachten… 

Prince Charming is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Beeld: Claim your talent