Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia bestaat 15 jaar: win 1x Marie Jo shoptegoed t.w.v. €375

Doe mee en maak kans!

Er is er een jarig, dat kun je wel zien, dat zijn wij! Grazia bestaat 15 jaar, en wie jarig is, die trakteert. Op de vetste prijzen in ons geval. Wil je kans maken op 1x Marie Jo shoptegoed t.w.v. €375? Doe dan snel mee!

Marie Jo

Op zoek naar een lingeriesetje voor een avondje uit? Welcome to the urban jungle! Marie Jo mixt grafische kant met een coole dierenprint. De kant en tule zijn bovendien grotendeels gerecycleerd. Laat je adviseren in de boetiek en vind jouw juiste behamaat en -stijl en kies je favoriete sets met het shoptegoed.

Marie Jo shoptegoed t.w.v. €375

Win, win, win

Wil je kans maken op 1x Marie Jo shoptegoed t.w.v. €375? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='38']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Fotografie: Martijn Senders