Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia bestaat 15 jaar winactie: 1x Oral-B iO Series 10 Stardust White elektrische tandenborstel t.w.v. €549,99

Doe mee en maak kans!

Er is er een jarig, dat kun je wel zien, dat zijn wij! Grazia bestaat 15 jaar, en wie jarig is, die trakteert. Op de vetste prijzen in ons geval. Wil je kans maken op een Oral-B iO Series 10 Stardust White elektrische tandenborstel t.w.v. €549,99? Doe dan snel mee!

Oral-B

Met deze revolutionaire elektrische tandenborstel en oplader kun je je poetsstijl personaliseren en krijg je realtime feedback voor perfecte dekking, poetstijd en poetsdruk. De borstel combineert zachte micro- trillingen met een unieke, door tandartsen geïnspireerde ronde opzetborstel voor een professionele reiniging, elke dag.

Oral-B iO Series 10 Stardust White elektrische tandenborstel t.w.v. €549,99

Win, win, win

Wil je kans maken op een Oral-B iO Series 10 Stardust White elektrische tandenborstel t.w.v. €549,99? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen.

[mail-win-form id='37']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Fotografie: Martijn Senders