Grazia bestaat 15 jaar winactie: 1x Moroccanoil Hydrating & Volume-pakket t.w.v. €366

Doe mee en maak kans!

Er is er een jarig, dat kun je wel zien, dat zijn wij! Grazia bestaat 15 jaar, en wie jarig is, die trakteert. Op de vetste prijzen in ons geval. Wil je kans maken op een Moroccanoil Hydrating & Volume-pakket t.w.v. €366! Doe dan snel mee!

Moroccanoil

Dit pakket bevat de complete Moroccanoil Hydrating & Volume collecties in fullsize producten. De hydrating-producten zijn geschikt voor normaal tot droog haar, met geavanceerde voedingsstoffen die het haar hydrateren en de vochtbalans op peil houden. En de volume-producten geven normaal tot fijn haar een volumeboost, zonder dat het zwaarder wordt. Alle producten zijn op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor ’t merk.

Moroccanoil Hydrating & Volume-pakket – €366

Win, win, win

Kans maken op een Moroccanoil Hydrating & Volume-pakket t.w.v. €366? Vul dan snel onderstaand formulier in. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Fotografie: Martijn Senders

Laatste nieuws