Grazia bestaat 15 jaar winactie: 1x De’Longhi PrimaDonna Soul volautomatische espressomachine t.w.v. €1499

Doe mee en maak kans!

Er is er een jarig, dat kun je wel zien, dat zijn wij! Grazia bestaat 15 jaar, en wie jarig is, die trakteert. Op de vetste prijzen in ons geval. Wil je kans maken een De’Longhi PrimaDonna Soul volautomatische espressomachine t.w.v. €1499? Doe dan snel mee!

De’Longhi

Met de De’Longhi PrimaDonna Soul kun je met slechts een druk op de knop meer dan 21 recepten maken. Je kunt zelfs door verbinding te maken met je smart- phone via de De’Longhi Coffee Link App, je kopje koffie zetten vanaf de bank. Easy does it! 

De'Longhi
De’Longhi PrimaDonna Soul volautomatische espressomachine – €1499

Win, win, win

Kans maken op de De’Longhi PrimaDonna Soul volautomatische espressomachine t.w.v. €1499? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Fotografie: Martijn Senders

Laatste nieuws