Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, whut? HNTM-deelnemer gespot in Too Hot To Handle

'Bad boys are just my thing.'

Het nieuwe seizoen van het Netflix-programma Too Hot To Handle staat sinds gisteren ein-de-lijk online. Toch viel kijkers meteen iets op omdat er een Nederlandse dame meedoet aan het programma. En niet zomaar iemand, het is namelijk een oud-deelneemster van Holland's Next Top Model!

HNTM

Een aantal oplettende kijkers laten op TikTok weten dat niemand minder dan Jawahir Khalifa te zien is in het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle. En waar het filmpje in eerste instantie is gericht op de Hollandse nuchter- en directheid, begonnen mensen in de reacties met speculaties. Want: is dat niet de Jawahir die meedeed aan het twaalfde seizoen van Holland's Next Top Model?

@donmindmehere #somalitiktok #foryou #toohotohandle ♬ original sound - Afra

Bad boys

En dat Jawahir een prachtige verschijning is, dat is een ding wat zeker is. Op Instagram deelt ze een aantal sneak peaks van Too Hot To Handle. En die beelden beloven veel goeds! "Wow! Who is in the building?", zien we de beauty in een van de video's zeggen.

"Bad boys are just my thing", vervolgt ze. "Mijn voorouders in de hemel zullen zich vast afvragen: 'Oh mijn god, wanneer ga je eens voor een good guy?'" En dat bad boys echt iets voor de beauty zijn, bevestigd ze heel snel met haar antwoord: "In another lifetime."

Positive vibes

De positive vibes spatten van de video af en ook volgers merkten dit op. "YOUR ENERGY IS PURE GOLD ❤️❤️", reageert een volger. Anderen reageren met: "ICON LIVING", "Queen energy 🔥❤️", "LOOK AT HER" en "yes queen."

Bron: Instagram, TikTok | Beeld: Instagram, TikTok, Holland's Next Top Model