Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Adventskalender: win 2x Starter Set Adorable van NéoNail t.w.v. €89,90

Doe mee en maak kans!

Ho ho ho! In Grazia’s Winterboek zetten we de leukste cadeaus voor onder de kerstboom op een rij, om te geven én te krijgen. En het mooie is: we mogen een aantal prachtige cadeaus uit Grazia’s Adventskalender weggeven! Vandaag mogen we 2x de Starter Set Adorable van NéoNail t.w.v. €89,90 weggeven.

Lakwerk

Fan van gellak, maar geen zin om naar de nagelstudio te gaan? Hoeft ook niet, want met deze starter set speciaal voor minder stevige of broze nagels creëer je thuis in een handomdraai de mooiste nail-art-creaties die tegen een stootje kunnen dankzij de Revital Base Fiber basecoat. Zo zijn je nails altijd on fleek. Inclusief led-lamp, accessoires en vijf vrolijke lakjes.

Starter Set Adorable €89,90 NéoNail

Win, win, win

Kans maken op één van de Starter Sets van NéoNail? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='31']

Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.