Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x een oorbellenset naar keuze van Sparkling Jewels

Doe mee en maak kans!

It's Wednesday! Oftewel: Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x een oorbellenset naar keuze van Sparkling Jewels weggeven.

Stralen maar

Op zoek naar een mooi sieraad? Sparkling Jewels to the rescue! Dit sieradenmerk heeft diverse sieraden in haar assortiment waarmee je gegarandeerd de show steelt. Van armbanden tot kettingen en van oorbellen tot ringen: je kunt het allemaal vinden bij Sparkling Jewels.

Enne, daarbij kun je deze sieraden in verschillende vormen en maten krijgen. Zo kun je voor een armband van kralen gaan, voor een mooie ketting-set of voor sieraden met edelstenen of zelfs ringen met 9 Karaat! Daarnaast hanteert Sparkling Jewels een Mix en Match-concept: alles is verwisselbaar (bijvoorbeeld de edelstenen) en je kunt je eigen sieraad samenstellen. Hoe leuk!

Wish list

Deze kerst staan de sieraden van Sparkling Jewels hoog op onze wish list. Maar het sieraad dat we het allerliefst als cadeautje onder de boom vinden? Dat zijn toch wel de oorbellen.

Met oorbellen als ronde creolen en opvallende stekers in plain zilver, gold plated of zelfs met een mooie edelsteen kun je namelijk de perfecte earparty samenstellen. Benieuwd wat voor oorbellen je onder meer in het assortiment van Sparkling kunt vinden? We hebben een paar van onze favoriete oorbellen en sieraden voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

€64,95 €64,95 €64,95 €95 €100 €105 €100 €100 €84,95 €84,95 €110 €145 €110 €59,95 €4,95 €59 €59

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om met oorbellen van Sparkling Jewels in je oren te pronken? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk twee keer een oorbellenset naar keuze weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en Sparkling Jewels volgen op Instagram. Succes!

[mail-win-form id='30']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 13 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.