Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Dit is de knappe vriendin van Noa Lang

Wat een beauty!

Aankomende vrijdag staat ons een lastig duel tegen Argentinië te wachten, maar het vertrouwen in onze Oranje leeuwen zit er nog steeds. Een van de spelers die ons land in Qatar vertegenwoordigt is de 23-jarige Noa Lang. De spits heeft in zijn carrière al heel wat doelpunten op zijn naam staan en weet ook buiten het veld goed te scoren. Zijn mega knappe vriendin Blossom is daar namelijk het levende bewijs van.

Noa Lang

Noa Lang kennen we allemaal als een Club Brugge-speler. Maar daar staat de voetballer niet alleen maar bekend om. Zo heeft hij in 2013 een wel heel bijzonder transfer gemaakt wat veel mensen niet konden waarderen. Hij stapte namelijk over van Feyenoord naar hun aartsrivaal Ajax. Aiii! Toch leverde dit Noa erg veel op, want hij heeft in Amsterdam namelijk zijn grote liefde Blossom gevonden, en wauw! Wat een prachtige verschijning.

Blossom de Weerd

Hoewel er over Blossom niet heel veel te vinden is op social media – haar Instagram-account staat op privé – weten we wel dat ze in verwachting is van hun eerste kindje! Noa maakte dit tijdens een van zijn voetbalwedstrijden bekend door de voetbal onder zijn shirt te doen. Dit staat in de voetbalwereld bekend als hét gebaar dat je partner zwanger is.

Oma to be

En hoewel de twee zelf niet veel delen over hun privéleven, kunnen we op de Instagram-pagina van Manon, de moeder van Noa én oma to be, een aantal prachtige kiekjes vinden van Blossom en Noa. De twee hebben zelfs een gender reveal party gehad. Enne, it's a boy!

Dat Manon goed op kan schieten met haar schoondochter, dat is duidelijk te zien. Zo noemt ze Blossom naast: knap, lief, grappig en geduldig, ook nog eens haar 'extra cadeautje' en 'bonusgirl'. Ahw!

Op het Instagram-account van Manon zien we dat Blossom ook mee is gevlogen naar Qatar om Noa – samen met zijn familie – te supporten tijdens het WK. Een ding is in ieder geval zeker: Noa heeft het zeker weten getroffen met zo'n vriendin!

Bron: Instagram, Girl Scene | Beeld: Brunopress