Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! De opnames van Temptation Island zijn begonnen

'Let's go down to business.'

We hebben weer iets nieuws om naar uit te kijken! RTL heeft namelijk bevestigd dat de opnames voor een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn gestart. Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn inmiddels afgereisd naar Mexico waar de – nog onbekende – Temptation koppels en de verleid(st)ers hun grote avontuur aangaan.

Opnames

Afgelopen weekend gingen er al speculaties rond dat presentatoren Monica en Kaj onderweg waren naar een zonnig land voor de opnames van Temptation Island, maar nu is het hoge woord er ook daadwerkelijk uit. De twee reisden dit weekend af naar Cancún en houden het ook zeker niet geheim dat ze op een prachtige plek mogen vertoeven. "Let's go down to business", hintte Kaj al eerder in zijn Instagram-stories waar een grote cameraploeg is te zien tussen de tropische palmbomen. Talking of a dream job...

Heimwee

Voor Monica zullen de opnames echter wel soms wat heimwee momentjes naar thuis opleveren. Nog niet heel lang geleden is de beauty namelijk teruggekomen van de opnames voor De Bachelorette met Sylvia Geersen. Voor de opnames is Monica ook dit keer een aantal weken van huis, waardoor ze haar vriend Robbert en dochtertje Zara-Lizzy opnieuw moet missen.

Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave gaan vier liefdeskoppels de uitdaging aan om twee weken lang gescheiden te zijn van elkaar en in contact te komen met sexy singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Door middel van verschillende dates krijgen zij zo de kans om te ontdekken of ze een diepere connectie voelen met de singles, en om te groeien als persoon. Of de deelnemers naar huis gaan met hun partner of de liefde hebben gevonden bij een van de singles, dat blijft voor nu de vraag.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island