Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Op deze datum gaat Echte Meisjes in de Jungle van start

Wij kunnen niet wachten!

The wait is almost over! We kunnen beginnen met aftellen, want Videoland heeft vandaag de startdatum van Echte Meisjes in de Jungle bekendgemaakt. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten!

De deelnemers

Ever since bekend werd dat Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah het avontuur van hun leven aangaan in 'Echte Meisje In De Jungle', kunnen wij niet wachten om de afleveringen te bingen.

In het programma – dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen gegrift staat – gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle, onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno.

Teaser

Meerdere dames hebben de afgelopen weken al het een en ander uit de doeken gedaan over wat we kunnen verwachten, maar wat we tot op heden nog niet wisten, was de releasedatum. Vanaf 9 januari kunnen we namelijk gaan zien hoe de dames het ervan afbrengen in de jungle. De teaser hieronder geeft ons alvast een kleine sneak peek.

Drama

Onlangs blikte Michella al vooruit en daaruit konden we opmaken dat er ook dit seizoen weer een hoop drama op komst is! “Dit avontuur is er weer een die ik nooit meer zal vergeten… Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting… Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden, want de fake meisjes kunnen mijn reet kussen. Als die er weer zit, want ik had al niks, maar ben nu echt een plank… En nu thuis met echte liefde van mijn hondjes. ECHT MEISJES IN DE JUNGLE IS A WRAP. Dankbaar dat ik er toch bij zat…”, schreef Michella ook. Spannend!

Bron & Beeld: Videoland