Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Adventskalender: win 1x de adventskalender van Molton Brown t.w.v. €220

Doe mee en maak kans!

Ho ho ho! In Grazia’s Winterboek zetten we de leukste cadeaus voor onder de kerstboom op een rij, om te geven én te krijgen. En het mooie is: we mogen een aantal prachtige cadeaus uit Grazia’s Adventskalender weggeven! Een van de cadeaus is 1x de Advent Calender van Molton Brown t.w.v. €220.

Showstopper

Deze adventskalender van Molton Brown is zo mooi dat je ’m het liefst de hele dag op de eettafel hebt staan om ermee te pronken. En dan zit-ie ook nog bomvol met feestelijke geuren en lotions voor je lichaam, handen en haar. Love!

€220

Win, win, win

Kans maken op de Advent Calender van Molton Brown t.w.v. €220? Wij mogen 1 exemplaar weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='28']

Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.