Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Adventskalender: win 1x een adventskalender van Rivièra Maison t.w.v. €189

Doe mee en maak kans!

Ho ho ho! In Grazia's Winterboek zetten we de leukste cadeaus voor onder de kerstboom op een rij, om te geven én te krijgen. En het mooie is: we mogen een aantal prachtige cadeaus uit Grazia's adventskalender weggeven! Een van de cadeaus is de adventskalender van Rivièra Maison t.w.v. €189.

Onder de boom

Van ornamenten voor in de kerstboom tot de knapste woonaccessoires: deze bomvolle adventskalender van Rivièra Maison staat symbool voor álles wat met verlangen te maken heeft dit seizoen. Bestel de adventskalender met geweldige woonaccessoires ter waarde van €279 voor slechts €189!

€189

Win, win, win

Kans maken op de adventskalender van Rivièra Maison t.w.v. €189? Wij mogen 1 exemplaar weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='27']

Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.