Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Adventskalender: win 1x de adventskalender van Rosefield t.w.v. €249

Doe mee en maak kans!

Ho ho ho! In Grazia's Winterboek zetten we de leukste cadeaus voor onder de kerstboom op een rij, om te geven én te krijgen. En het mooie is: we mogen een aantal prachtige cadeaus uit Grazia's adventskalender weggeven! Een van de cadeaus is de adventskalender van Rosefield t.w.v. €249!

Wow-effect

Aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk! Rosefields eerste adventskalender zit vol verrassingen, maar we kunnen alvast een paar dingen verklappen. Er zit een horloge in, maar wel een die je zelf mag uitkiezen. Ook kun je drie sieradenbedels naar keuze uitzoeken en zitten er heel fijne beauty-goodies in van Marie-Stella-Maris, Nails Inc en StarSkin.

De adventskalender kost €249 en heeft een totale waarde van €600.

Win, win, win

Kans maken op de Rosefield Adventskalender? Wij mogen 1 exemplaar weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='24']

Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.