Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de knappe vrouw van voetballer Vincent Janssen

Wat een knap stel!

Fifa World Cup in Qatar

Vincent Janssen is een van de spelers die Nederland vertegenwoordigt op het huidige WK. Als aanvaller heeft hij in de Eredivisie al heel wat goals op zijn naam staan. Zijn vrouw, Talia, zal ongetwijfeld trots op hem zijn.

Carrière

Vincent heeft een aantal keer behoorlijk ver van huis gespeeld als profvoetballer. Zo speelde hij bij het Engelse Tottenham Hotspur en daarna nog bij het Turkse Fenerbahçe. Tegenwoordig speelt Vincent speelt wat dichterbij huis, namelijk bij Royal Antwerp, waar hij sinds dit jaar speelt.

Vrouw

De profvoetballer is al een tijdje smoorverliefd op de knappe Mexicaans-Amerikaanse Talia. Dit jaar stapten de twee zelfs in het huwelijksbootje. En wauw, wat een mooie foto's!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Talia (@heyitstaliaj)

Bruiloft

Overigens was de bruiloft van het stel bijna niet doorgegaan. Deze stond namelijk gepland op 4 juni, maar op deze datum speelde Nederland in de Nations League tegen België. "Zijn bruiloft gaat zeker door. Hij is al een jaar bezig om dat allemaal goed te organiseren”, vertelde zijn moeder Annemarie Verstappen destijds aan De Telegraaf. “Hij vond het wel een enorme verrassing dat hij weer voor Oranje is geselecteerd. Maar het is nog maar de voorselectie, dus er is nog geen reden om je al ergens druk over te maken.” Het is uiteindelijk helemaal goedgekomen. Vincent is getrouwd en werd later zelfs geselecteerd voor de WK-selectie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Talia (@heyitstaliaj)

Op Instagram zien we dat Talia is meegevlogen naar Qatar om haar hubby aan te moedigen. Enne, een ding is zeker: Vincent heeft het zeker getroffen met zijn knappe vrouw!

Bron: Goals and glamour | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • v.re:CISSE Pape Abou (SEN) , JANSSEN Vincent (NED) . Aktion,Zweikampf. Spiel 2,Gruppe A Senegal (SEN) - Niederlande (NED) 0-2 am 21.11.2022, Al Thumama Stadium. Fussball Weltmeisterschaft 20122 in Katar vom 20.11. - 18.12.2022 *** Local Caption *** 18594225