Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Maris onthult of ze nog contact heeft met Jari

Hebben de twee nog contact?

Maris deed afgelopen jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave. Daar had ze een leuke klik met Jari, maar hoe is het contact tussen de twee nu eigenlijk?

Jari

Jari en Maris hadden tijdens Temptation Island een fijne connectie. De twee konden het zelfs zo goed met elkaar vinden dat ze samen op dream date gingen, maar hoe is het contact tussen de twee nu? "Toen Temptation net was afgelopen, sprak ik Jari heel vaak", vertelt Maris in Grazia's Winterboek. "Inmiddels is het verwaterd, we hebben af en toe nog DM-contact. Als hij mijn buurman was geweest, hadden we elkaar vast vaker gesproken, maar we hebben allebei een druk leven", gaat Maris verder.

Contact meiden

Tijdens haar deelname aan het programma had Maris het ook altijd heel leuk met de meiden, een aantal van hen spreekt ze nog wel regelmatig. "Van de meiden spreek ik Iris, Annebel en Veerle vaak", vertelt de blondine.

"Ik leerde Veerle kennen door Ivo. Ze gingen een keer samen een drankje doen, en toen haakte ik aan. Dat was zo gezellig dat ik dacht: deze meid moet ik in mijn leven hebben, haha."

Het volledige interview met Maris lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Anita (Married at First Sight), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Maris