Grazia’s Winterboek ligt nu in de winkel!

Vers van de pers: Grazia’s Winterboek. Niemand minder dan de prachtige Rose Bertram siert de cover van ons allereerste Winterboek.

❄️ Covergirl Rose Bertram (28) was te zien in Expeditie Robinson en heeft haar modellencarrière nieuw leven ingeblazen. Na een moeilijke periode kiest ze voor zichzelf. ‘Nu kom ík eens op de eerste plaats.’

❄️ We hebben weer gesmuld van de realityseries Love Island, Temptation Island, Ex on The Beach, Married at First Sight en B&B Vol Liefde. In Grazia’s Winterboek blikken Amandine, Maris, Lynn, Anita, Martijn en Fenna terug op hun liefdesavonturen.

❄️ Ho ho ho! Nog op zoek naar de knapste, leukste en origineelste cadeaus voor onder de kerstboom om te krijgen, geven en te vragen? Grazia’s Adventskalender zit bomvol cadeautips. En het mooie is: we mogen er ook een aantal weggeven!

❄️ Van gênante blunders in de winterse kou tot het overwinnen van verslavingen: je leest het allemaal in Grazia’s real life special.

Dit en nog véél meer lees je in Grazia’s Winterboek, dat nu in de winkel ligt. ✨

Meteen kopen? Klik HIER.

Grazia's Winterboek

Ook lees je in Grazia’s Winterboek meer over hoe je je huid, en haar kunt verzorgen in de winter. Door de koude, schrale dagen hebben je huid en haar namelijk flink te voorduren. Daarom komt Grazia met handige do’s and don’ts zodat jij stralend de donkere maanden door komt.

Fotografie: Kee & Kee @Sticky Stuff

Laatste nieuws