Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Amandine onthult of ze nog een keer mee zou willen doen aan een realityprogramma

Aha!

Amandine deed afgelopen zomer mee aan het populaire programma Love Island. Door haar deelname aan het programma kreeg ze tientallen leuke berichten, en zien fans van de realityster het wel zitten dat ze nog een keer meedoet aan een realityprogramma. Maarre, ziet Amandine dat zelf ook zitten?

Realityprogramma

Het lijkt erop dat we Amandine niet nog een keer in een realityprogramma zullen zien. "Voor mij hoeft dat niet per se", vertelt ze in Grazia's Winterboek. "Vroeger zei ik altijd dat ik mee wilde doen aan Expeditie Robinson, maar als ik daar nu over nadenk, denk ik dat zo’n programma voor mij heel moeilijk is. Ik zou geen dier kunnen doden. Wel zou ik het heel leuk vinden om aan een programma mee te werken waarin meiden gemotiveerd worden om meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ik mensen kan helpen.”

Save space

Sinds Amandine meedeed aan Love Island dienen haar social media-accounts namelijk als een plek waar meiden hun verhaal kunnen doen. "Ik dacht dat ik na mijn Love Island-deelname veel fashion- en beautyberichten zou ontvangen, maar mijn social media-accounts dienen nu vooral als een save space voor meiden die niet goed in hun vel zitten. Dat ik ze kan steunen en helpen, vind ik heel tof."

Het volledige interview met Amandine lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Maris (Tempation Island), Anita (Married at First Sight), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Amandine