Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo ziet de vrouw van Virgil van Dijk eruit

Virgil heeft het goed getroffen!

Fifa World Cup in Qatar

Het WK-voetbal is begonnen en dat betekent dat we onze oranje kledij weer uit de kast hebben getrokken om het Nederlands elftal aan te moedigen. Een van de sterspelers is natuurlijk Virgil van Dijk, die een belangrijke rol in de verdediging vervult.

Carrière

Virgil van Dijk speelt al een tijdje in het Nederlands Elftal. Logisch, want hij is immers een van de sterspelers van Liverpool. In 2019 werd hij zelfs uitgeroepen tot Europese Speler van het jaar! De verdediger heeft het goed voor elkaar dus qua carrière, maar ook op privégebied gaat het enorm goed voor Virgil. Zo is hij namelijk al een tijd getrouwd met zijn lover Rike Nooitgedagt en hebben ze twee dochtertjes, Nila en Jadi.

Relatie

Virgil en Rike zijn al een tijde samen en stapten in 2017 in het huwelijksbootje. In 2014 kreeg het stel hun dochtertje Nila. En een paar jaar later werd ook Jadi geboren. Rike werkte een tijd als salesmanager in de kledingindustrie, maar deze baan heeft ze opgezegd om Virgil te steunen bij zijn carrière. De twee verhuisden destijds samen naar Schotland, omdat Virgil toen nog bij Celtic speelden. Nu wonen ze in Engeland. Bekijk hieronder foto's van Rike en Virgil.

Een grappig feitje is dat Virgil in 2014 regelde dat Rike werd ingeleid bij haar bevalling, zodat hij bij de bevalling kon zijn en zijn eerste oranje-selectie niet zou missen. Uiteindelijk werd Virgil toen niet opgesteld. Aha!

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • Virgil VAN DIJK (NED), Gestik,gibt Anweisungen, Aktion,Einzelbild,angeschnittenes Einzelmotiv,Halbfigur,halbe Figur. Spiel 2,Gruppe A Senegal (SEN) - Niederlande (NED) 0-2 am 21.11.2022, Al Thumama Stadium. Fussball Weltmeisterschaft 20122 in Katar vom 20.11. - 18.12.2022 *** Local Caption *** 18594238