It-merk Balmain komt met stijlvolle horloges voor het najaar

Vintage design + moderne twist = tijdloze accessoires waar je hebberig van wordt.

We genieten deze maanden van het najaarszonnetje. Een PSL in je handen, een stijlvolle trenchcoat en een stel goede boots et voilà: je bent helemaal fall fashion ready! Het perfecte accessoire voor je najaarslook is natuurlijk een horloge van het merk Balmain, dat al jaren favoriet is bij een eindeloze reeks celebs.

Balmain Watches

De roots van het Zwitserse horlogemerk Balmain Watches liggen natuurlijk bij het iconische modehuis uit Frankrijk. De horloges ademen de tijdloze Balmain-stijl met z’n verfijnde details. En omdat throwbacks anno nu helemaal hot zijn, herintroduceert Balmain een aantal klassieke exemplaren uit de eighties. 

Haute Elegance

Voor het ontwerp is er inspiratie van de catwalk gehaald. Het design op de wijzerplaat komt van de iconische ‘Antonia’-avondjurk uit de Spring/Summer 1954-collectie van Pierre Balmain himself.

Deze nieuwe ontwerpen met een diameter van 30 mm hebben daarnaast een ultradunne behuizing (4,82 mm dik) in geel PVD of staal. Ze zijn uitgerust met een groene, rode of blauwe ring, versierd met het opschrift Pierre Balmain. Een versie met zwarte lunette en wijzerplaat geeft de eighties inspired horloges een moderne twist, mochten de gekleurde exemplaren toch niet je ding zijn. Shoppen? Klik op de afbeeldingen hierboven of shop hier.

Vintage vibes

Kortom: deze kleurige horloges zijn een vintage feestje aan je pols. Perfect om een casual outfit toch een dressed up detail mee te geven, of om je holiday-look stylish af te maken. Wij zijn in elk geval fan!

Bron & Beeld: Balmain

Laatste nieuws