Dit is de knappe vrouw van Oranje-keeper Andries Noppert

Samen hebben ze ook een zoontje.

Andries Noppert heeft tijdens de eerste WK-wedstrijd van Nederland veel indruk weten te maken. De keeper van SC Heerenveen kreeg de voorkeur van coach Louis van Gaal boven Justin Bijlow en Remko Pasveer. En daar zal zijn vrouw, Sarena, maar wat trots op zijn.

Carrière

Andries Noppert timmert hard aan de weg om de beste keeper van Nederland te worden. Dit jaar doet hij het uitstekend bij SC Heerenveen en dat is ook Oranje-coach Van Gaal niet ontgaan. De Fries werd dit jaar voor het eerst geselecteerd voor de Oranje-selecte en ook nog eens als eerste keeper ingezet tijdens de eerste wedstrijd van Nederland tegen Senegal.

Ook op privégebied heeft Andries het goed voor elkaar. Zo is hij namelijk al een aantal jaren samen met Sarena, met wie hij in 2019 zelfs in het huwelijksbootje stapte. In maart 2022 verwelkomden de twee hun eerste kindje, een zoon genaamd Daan. Ahw!

En ohja, fun fact: Andries is 2.03 meter en daarmee de langste speler op het WK! Vanmiddag speelt oranje de tweede wedstrijd van het WK, tegen Ecuador. Volgende week is Qatar nog aan de beurt. Ga jij kijken?

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws