Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x Pepe Jeans Bright Eau de Parfum t.w.v. €36,95

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag: een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x de Pepe Jeans Bright Eau de Parfum van Pepe Jeans t.w.v. €36,95 weggeven. 

Pepe Jeans

Pepe Jeans lanceerde onlangs hun nieuwe parfum: Pepe Jeans Bright. Met de geur hoopt Pepe Jeans te inspireren om vrij en moedig te leven met een positieve toewijding aan jezelf, aan anderen en aan de toekomst. Het is dan ook niet zo gek dat Bright een krachtige geur is. 

Het parfum bevat onder meer mandarijnnoten, en een frisse, kruidige toets van gember en peer. Ook zijn de noten van sandelhout, patchouli en muskus terug te vinden in deze stralende en glorieuze geur. 

Duurzaam 

Naast een heerlijke geur, wil Pepe Jeans met het parfum Bright ook aan duurzaamheid denken. Zo zijn voor het parfum en de verpakking onder meer gerecyclede en recyclebare materialen en duurzame ingrediënten gebruikt. Ook is het flacon navulbaar, is het parfum veganistisch en bestaat het uit 90% natuurlijke ingrediënten. Sounds good!

€36,95 (50 ml)

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om Bright op te spuiten? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk 2x een Pepe Jeans Bright Eau de parfum (50 ml) t.w.v. €36,95 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

[mail-win-form id='22']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 29 november 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.