Babynieuws: Heidi Montag bevallen van haar tweede kindje

De actrice uit The Hills is weer moeder geworden!

Heidi Montag kennen we allemaal van de succesvolle serie The Hills. Toen was ze al samen met Spencer Pratt. De twee zijn nog steeds bij elkaar en hebben gisteren zelfs hun tweede kindje verwelkomd!

Nog altijd samen

Heidi en Spencer hebben zowel tijdens als na The Hills behoorlijk wat moeten doorstaan. Toch zijn ze nog altijd samen. Ze zijn sinds 2009 getrouwd en kregen op 1 oktober 2017 hun eerste kindje, een zoon genaamd Gunner Stone Pratt.

Bizar dieet

Vruchtbaarheidsproblemen zorgden er lange tijd voor dat Heidi niet opnieuw in verwachting kon raken. Ze besloot een bizar dieet te gaan volgen, dat vooral uit dierlijke producten bestond. Ze at met name rauw vlees, hart en bizontestikels. “Ik at zo min mogelijk fruit, eigenlijk geen granen en slikte een paar supplementen. Toen ontdekte ik ook een glijmiddel dat goed zou zijn voor de vruchtbaarheid. Dat alles en het plan van God hebben ervoor gezorgd dat ik zwanger ben”, schreef ze op social media.

Snelle bevalling

Of het echt door het dieet komt weten we niet, maar Heidi raakte begin dit jaar opnieuw zwanger. Gisteren beviel ze van hun tweede zoontje. Hoe het jongetje heet, is nog niet bekendgemaakt.

Wel heeft een woordvoerder aan Entertainment Tonight laten weten dat het goed gaat met Heidi en haar zoon. “Heidi is donderdag om 11.31 uur in de ochtend bevallen van een jongetje. Het was een makkelijke bevalling die slechts 45 minuten duurde. Moeder en zoon zijn blij en gezond.” Congratulations!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws