Vanaf vandaag op Netflix: One of Us is Lying seizoen twee

Wanneer ga jij kijken?

In februari schreven we over seizoen 1 van One of Us is Lying. Toen was al bekend dat er een tweede seizoen zou komen en inmiddels is het zover!

Vervelend nablijfuurtje

One of Us is Lying is een mix van de film The Breakfast Club en de serie Pretty Little Liars. Ook is het verhaal gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McMagnus.

In het eerste seizoen volgden we vijf leerlingen op Bayview High School: Nate, Bronwyn, Cooper, Addy en Simon. Ze moesten allemaal nablijven. Het nablijfuurtje kreeg een nare wending toen Simon ineens overleed. Hij stond toevallig bekend als de ‘gossip girl‘ van de school. Hij runde een blog met de naam About That, waarop hij iedereens geheimen deelde. De vraag is: zou iemand hem daardoor willen vermoorden? En is het één van de andere vier, of hebben die er niets mee te maken?

Ontknoping

Tijdens dat seizoen zagen we dat Nate werd gearresteerd voor de moord, maar dat hij uiteindelijk onschuldig bleek te zijn. Bronwyn was inmiddels verliefd op hem geworden en besloot zijn onschuld te bewijzen. Samen met de anderen kwam ze erachter dat Jake, de vriend van Addy, achter de moord bleek te zitten. Het seizoen eindigde met Jakes dood, waarbij niet duidelijk werd wie dat had gedaan.

Nieuw seizoen

Inmiddels is het dus tijd voor seizoen twee, dat vanaf vandaag op Netflix te zien is. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk hieronder de trailer:

Net als bij het eerste seizoen zullen we kunnen genieten van acht afleveringen, die allemaal ongeveer drie kwartier duren. Maar liefst zes uur aan bingeplezier dus! Wanneer ga jij tijd vrijmaken in de agenda om dit seizoen te kijken?

Bron: The Review Geek | Beeld: Netflix

Laatste nieuws