Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 5x de Merry Berries & Mimosa Body Lotion van Molton Brown t.w.v. €33

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe winactie. Deze week mogen we 5x de Merry Berries & Mimosa Body Lotion van Molton Brown t.w.v. €33 weggeven. 

Merry Christmas

Over ruim een maand is het alweer kerst. Om in de kerstsfeer te komen versieren we onze woonkamers, luisteren we kerstliedjes én steken we heerlijke geurkaarsen aan. Als we aan de geur van kerst denken, fantaseren we vaak over warme geuren en houtige noten. En laat dat nou net de geuren zijn die je terugvindt in de Merry Berries & Mimosa Collectie van Molton Brown. 

Speciaal voor de feestdagen lanceerde Molton Brown de Merry Berries & Mimosa Collectie. Deze collectie bestaat uit een Bath & Shower Gel, Body Lotion, Festive Bauble en een Scented Candle. Alle producten hebben een fruitige-bloemige geur. Bovendien is de geur van rode bessen vermengd met winterbloeiende mimosa, winterse citrusvruchten en verzachtende muskusachtige houtsoorten. Oftewel: een heerlijke, warme kerstgeur. 

Win, win, win

Kun jij niet wachten om een van de producten uit de nieuwste Molton Brown collectie te proberen? Begrijpelijk. Daarom mogen we 5x de Merry Berries & Mimosa Body Lotion weggeven. Deze lotion is perfect voor de droge winterhuid aangezien-ie de huid intensief hydrateert en voedt. 

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Succes! 

[mail-win-form id='21']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 22 november 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.