Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jolien verrast volgers met sexy kiekje

'Wees jezelf. Maar altijd je beste zelf.'

Jolien Puype deed in 2017 samen met haar vriend Herbert mee aan Temptation Island. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en zijn de twee nog steeds bij elkaar. Op Instagram deelt Jolien geregeld kiekjes van hun leven, maar ook foto's van haar fitte lichaam. You go girl!

Nog steeds samen

De Tempation-deelname van Jolien en Herbert verliep niet vlekkeloos. Hij ging de fout in met Saartje en zij trok veel op met Karim. Toch heeft hun relatie de test of time doorstaan en zijn ze nog altijd bij elkaar. Ze hebben zelfs twee prachtige kinderen samen: zoontje Emilio en dochtertje Ana Luisa.

Eerlijk over onzekerheden

Jolien is inmiddels dus twee keer moeder geworden. Het heeft tijd gekost om aan haar post mommy body te wennen en te werken. Ze plaatste er geregeld updates over op Instagram, waarbij ze ook benoemde dat ze onzeker was. Haar meest recente post laat echter een groei in zelfvertrouwen zien. Jolien heeft een foto van haarzelf in een badpak/bodysuit gedeeld. Daarbij schrijft ze "Wees jezelf. Maar altijd je beste zelf. I AM WOMAN, I AM MOTHER, I AM FEARLESS."

Veel complimenten

In de comments zijn veel complimenten te vinden. "Hola pola...knappie ❤️" en "Body goals zeeee 🙌🔥💣", is er te lezen. Ook schrijft iemand "Je was al mooi bij Temptation, maar je wordt alleen maar mooier en mooier. Wat een schitterend knap gezicht heb je toch ❤️ en ook je figuur natuurlijk 😍." Daar zijn wij het zeker mee eens!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram Jolie Puype