Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo krijg je net zo'n strakke kaaklijn als Bella Hadid

Easy peasy!

Cannes - Broker (les Bonnes Etoiles) Screening

Bella Hadid mag zich met recht een van de mooiste vrouwen op aarde noemen. Ze staat niet alleen bekend om haar slanke taille, maar ook om haar strakke bone structure. Het zorgt ervoor dat ze een vlijmscherpe kaaklijn heeft waar veel mensen jaloers op zijn. Wil jij dat ook? Wij laten je zien hoe je zelf dat resultaat bereikt.

V-vormige kaaklijn

Het contouren van je gezicht kan op een eenvoudige manier voor een heel andere look zorgen. Het kan onder andere (de illusie van) een superstrakke kaaklijn opleveren. Zoals altijd is TikTok weer dé plek om inspiratie op te doen.

TikTokker @sarahssuperspa heeft een video nagemaakt waarin ze vertelt hoe ze te werk gaat om Bella's kaaklijn na te bootsen. "Wij hebben geleerd, wat nogal ineffectief is, om je contour hoog aan te brengen en het omhoog uit te blenden, om het op te schonen met concealer en eronder te baken. Maar wat we eigenlijk zouden moeten doen, is contour onder onze jukbeenderen en aan de zijkant van onze kaak aanbrengen. Blend het deel bij je kaak naar binnen, zodat je een soort V-vormige kaaklijn creëert. Gebruik een iets lichtere poeder op de plekken rondom de contour voor een extra sterk effect", vertelt ze.

@hayleybuix Is this the new trend?:)) #bellahadid #jawlinecheck #highlight #makeuphack ib @rachelocoolmua ♬ pushin P (feat. Young Thug) - Gunna & Future

Zelf proberen

De video levert veel positieve reacties op, onder andere van mensen die het zelf hebben geprobeerd en een mooi resultaat hebben gezien. Er zijn echter ook mensen die sceptisch zijn. "Stap 1: heb model-jukbeenderen", schrijft iemand. Hoe dan ook: wij willen deze hack ook zeker gaan proberen. Wie weet lopen we binnenkort wel rond met net zo'n strakke kaaklijn als Bella herself!

Bron: Fem-fem | Beeld: BrunoPress, TikTok @hayleybuix