Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Jaimie Vaes poseert op rode loper met vriend

Wat een knap stel!

Nederlandse premiere Wakanda Forever

Na de veelbesproken breuk met Lil Kleine liet Jaimie Vaes deze zomer doorschemeren dat ze weer gelukkig is in de liefde. De influencer is samen met dj Afshin Momadi. Gisteren verscheen Jaimie samen met lover Ashfin op de rode loper bij de première van Wakanda Forever en wauw, wat zagen ze er goed uit!

Nieuwe lover

Afgelopen augustus vertelde Jaimie aan RTL Boulevard dat ze weer gelukkig is de liefde. “Ben ik verliefd?”, voeg ze zich hardop af. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk”, zei ze toen. Over Afshin zei ze. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.”

Ondanks dat Jaimie eigenlijk nog geen behoefte had aan een nieuwe relatie, sloeg de vonk toch over. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.” Of ze happy is met haar nieuwe vlam? “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.” Good for you, Jaimie!

Dat het nog altijd botert tussen de twee blijkt wel uit de kiekjes van hen samen op de rode loper. Bij de Nederlandse première van Wakanda Forever schitterden ze samen in glamourous outfits. Wauw!

Beeld: BrunoPress/David Heukers

Ex-vriend

Begin dit jaar kwam de relatie van Jaimie en Jorik – zoals Lil Kleine echt heet – tot een einde. Er verschenen camerabeelden waarop te zien was hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen een auto en de autodeur klemt. Kort daarna werd Jorik aangehouden en het OM verdacht hem van zware mishandeling. Jaimie verbrak de relatie.

Eind vorige maand vertelde Jaimie nog over de relatie met haar ex in Boerderij van Dorst. Zo vertelde ze dat haar relatie met Lil Kleine haar veel stress bezorgde. Ze woog op een gegeven moment nog maar 45 kilo. “Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond”, aldus Jaimie in het programma.

Na veel ophef besloot Jaimie uiteindelijk om haar relatie met de rapper te beëindigen. De maanden na de breuk waren echter niet mals voor Jaimie. “Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek”, vertelt ze. Dat kwam vooral doordat Jaimie en Lil Kleine lange tijd aan de buitenwereld lieten blijken dat er niets aan de hand was, en nu opeens iedereen wist dat er wel degelijk wat was voorgevallen. “Dat is ook wel een les voor een volgende relatie. Dat ik altijd mijn eigen ding blijf doen.”

Bron & Beeld: Brunopress

Showbizz
  • 07-11-2022, Amsterdam, NLD. premiere Wakanda Forever. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers