Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Op déze manier kun je meer ijs krijgen bij IKEA 

Did you hear the scoop? Met dit trucje scoor je meer ijs bij IKEA.

woman eating melted  ice-cream

Ben je gek op de softijsjes van IKEA en zou je het liefst zoveel mogelijk ijs in je hoorntje krijgen? Cone-gratulations, we hebben de truc voor je. Op TikTok werd dé lifehack der lifehacks gedeeld om meer ijs bij de IKEA te scoren.

Meer ijs

Een bezoekje aan de IKEA is niet helemaal compleet zonder een ijsje of hotdog te halen. Toegegeven: we zouden met gemak twee van de ijsjes op kunnen, maar dat is misschien een tikkeltje over the top. Al kun je je ice cream cravings wel tegemoetkomen met deze truc.

Met deze handige lifehack – die we uiteraard op TikTok tegenkwamen – kun je namelijk meer ijs krijgen bij de Zweedse woonwinkel. En we moeten toegeven, je bent wel een klein beetje aan het cheaten bij deze hack...

@matsalehmamat🤫 don’t let them find out ##fyp ##foryou ##foryoupage ##ikea ##toktokmalaysia ##ikeahack ##icecream ##lifehack ##hack♬ original sound - Matsaleh Mamat - David

Zo werkt het

Volg de instructies zoals op het ijsapparaat staan weergegeven, maar pak het nét even wat anders aan nadat je op de ijsknop hebt gedrukt: houd op dit moment je hoorntje een klein beetje omhoog. De ijsmachine kan het gewicht van het ijsje zo niet goed registreren en vult 'm met meer ijs. Zo simpel is het! You cone do it.

Bron: Kookfans | Beeld: Somben Chae, Pexels

Lifestyle
  • Bright picture of pretty woman eating melted ice-cream on the beach