Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alles wat we weten over Euphoria seizoen 3

Hoe lang nog voordat we het derde seizoen kunnen streamen?

We zijn helemaal obsessed met Euphoria sinds de show ook in Nederland beschikbaar is via HBO Max. Begin dit jaar was er bovendien goed nieuws voor fans van de serie, toen HBO Max een kleine teaser-foto plaatste over de opnames van het derde seizoen. Wat kunnen we allemaal verwachten van het derde seizoen? We zetten alles wat we tot nu toe weten op een rijtje.

De cast

In september werd bekend dat een van de vaste personages, Kat aka Barbie Ferreira, helaas niet terugkeert in het derde seizoen. Too bad! Alle andere hoofdrolspelers keren hoogstwaarschijnlijk wel gewoon terug. Francesca Orsi, vicepresident van HBO MAX, vertelde daarover het volgende: "Sam, Zendaya, en de hele cast en crew van Euphoria hebben seizoen twee naar buitengewone hoogten getild, door de narratieve conventie en vorm uit te dagen, met behoud van het hart. We konden niet meer vereerd zijn om met dit getalenteerde team te werken, of meer opgewonden zijn om onze reis met hen voort te zetten in seizoen drie." Insgelijks!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door euphoria (@euphoria)

Het verhaal

Hoe gaat het verder met de karakters in het derde seizoen? Zendaya zei onlangs al dat we iedereen nog beter gaan leren kennen. “In seizoen twee konden we veel dieper op de personages ingaan. Ik denk dat we dit in het derde seizoen weer gaan doen. Er is zoveel talent. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om dat te laten zien”, aldus de actrice.

Sydney Sweeney aka Cassie gaf aan dat we een nog duistere kant van Cassie gaan zien. "Er was een stukje dark Cassie waar ik mee mocht spelen toen ze in een scène met Nate begon te zeggen dat ze gekker is dan Maddy. Ze werd een beetje kwaadaardiger en duisterder en serieuzer, en niet zo uitzinnig. Ik zou graag spelen met meer van die duistere kant in haarzelf." Aii... Drama incoming!

De releasedatum

Helaas moeten we nog wel even wachten voordat we het derde seizoen kunnen bingen. De opnames gaan waarschijnlijk pas in februari 2023 van start. Één aflevering filmen duurt meestal een maand. De kans is dus klein dat het nieuwe seizoen in 2023 al te zien zal zijn. Too bad.

Bron: NSMBL | Beeld: Instagram, Euphoria