Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jolien reageert op zwangerschapsgeruchten

De vriendin van Herbert schenkt klare wijn.

Op Instagram deelt Temptations Jolien naast lieve foto’s van hubby Herbert en haar twee kinderen regelmatig foto’s in zwemkleding of strakke sportkleding. De voormalig realityster kreeg deze week de vraag of ze misschien in verwachting is van een derde spruit, maar met die geruchten maakt Jolien nu korte metten.

Gezin

Jolien deed alweer vijf jaar geleden mee aan Temptation Island met vriendlief Herbert. Na hun deelname aan het liefdesprogramma in 2017 verkeerde hun relatie even in behoorlijk zwaar weer, maar inmiddels zijn Jolien en Herbert gelukkiger dan ooit. De twee werden eind 2018 de trotse ouders van zoontje Emilio en vorig jaar maart beviel Jolien van dochtertje Ana Luisa.

Geruchten

Op TikTok en Instagram deelt Jolien regelmatig foto's en video's van haar happy family. Deze week kreeg Jolien echter meerdere keren de vraag of ze misschien opnieuw in verwachting is, nadat ze een TikTok-video had geplaatst. In deze video zag je Jolien in een strakke jurk op bed duiken, gevolgd door een transitie waarbij ze in het zwembad belandde. Volgers van de beauty meenden een buikje te zien in de mooie jurk, waarna de geruchtenmolen al snel begon te draaien.

@jolienlisapuype Right from my bed into the pool 💦🐬 Ibiza took my breath away 💙 #momsoftiktok #smoothtransition #takemybreathaway #pooltime #viral ♬ Take My Breath Away - EZI

In haar Instagram Stories reageert Jolien nu op deze geruchten. "Dat is nu al de derde die het vraagt of reageert", zegt ze. "Nee, ik ben niet zwanger. Als je een buikje ziet, is dit gewoon een vrouwelijk lichaam", stelt de blondine. You're gorgeous, Jolien!

Herbert

Eerder deze week stal vriendlief Herbert nog de show op Instagram door een foto van zijn fitness-transformatie te delen. De afgelopen jaren heeft de realityster namelijk heel wat uurtjes in de gym gespendeerd en dat heeft zo zijn vruchten afgeworpen. Herbert is inmiddels een heuse bodybuilder geworden. Knap!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram, TikTok