Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Marvin en Ferdi geven update over voorbereidingen bruiloft

'We hebben een datum.'

Premiere Documentaireserie Andre Hazes

Sinds bekend werd dat Prince Charmings Marvin en Ferdi verloofd zijn, kunnen fans van het stel niet wachten tot de twee in het huwelijksbootje stappen. Het is dan ook niet zo gek dat de love birds veel vragen over hun bruiloft krijgen. Op Instagram lichten de heren daarom alvast een tipje van de sluier op.

Voorbereidingen bruiloft

Marvin deelt op Instagram dat veel van zijn volgers behoorlijk nieuwsgierig zijn naar de voorbereidingen op de bruiloft. "Ik heb gisteren veel vragen gekregen over de bruiloft", deelt hij in zijn Instagram Stories. De realityster somt daarom op wat hij en zijn lief inmiddels geregeld hebben: "De locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek en de datum! Zin in!"

Datum geprikt

Ook Ferdi laat op Instagram van zich horen en deelt de hashtag #JUNE23 in zijn stories.

Deze hashtag zorgde alleen voor behoorlijk wat verwarring. "Ergens in juni 2023, mensen. Niet op juni 23", legt hij vervolgens uit. Ook laat Ferdi weten dat ze binnenkort meer zullen delen over de voorbereidingen op de bruiloft. Spannend!

Eerder liet Ferdi al op Instagram weten dat hij niet kan wachten om met Marvin in het huwelijksbootje te stappen. "Komende maanden gaan wij ons voorbereiden op onze eigen ‘Royal Wedding’ die in 2023 gepland staat. Kan niet wachten deze lieve, knappe, sexy man, mijn soulmate, mijn eigen Prince Charming te trouwen! 😍”, aldus Ferdi een maand geleden op Instagram. Wij kunnen ook niet wachten hoor, mannen!

Beeld: BrunoPress, Instagram Marvin en Ferdi

Showbizz
  • AMSTERDAM, 19-10-2022, Tuschinski Premiere van de vijfdelige documentaireserie ?ndr√© Hazes' te zien bij Videoland. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Marvin Wijnans en Ferdi Pool