Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Emily in Paris? Dan wil je deze serie ook zien

Voegen we meteen toe aan onze kijklijst!

We kennen allemaal de struggle. Heb je alle afleveringen van je favo serie gezien? Dan kan de zoektocht naar een nieuwe parel weer beginnen. Voor de fans van Emily in Paris hebben we in elk geval een goede kijktip. Op Hayu staat nu namelijk het volledige eerste seizoen van Real Girlfriends in Paris!

Real Girlfriends in Paris

De realityserie Real Girlfriends in Paris gaat over zes Amerikaanse expats die naar Paris afreizen om daar de tijd van hun leven te hebben. Anya Firestone, Emily Gorelik, Margaux Lignel, Kacey Margo, Adja Toure en Victoria Zito willen in de stad van de liefde hun dromen najagen, maar worstelen tegelijk met hun carrières. Ook zijn romantische rendez-vous en lastige conflicten niet onvermijdelijk. De dames ontdekken in de stad wie ze zijn en wat ze precies willen à la Emily in Paris.

De cast

Tijd om de cast een beetje beter te leren kennen. Anya is een artistieke, spontane en veerkrachtige vrouw die gek is op de Franse cultuur. Als een creatieve gastvrouw, houdt ze regelmatig bijeenkomsten en wekelijkse Sabbat etentjes in haar Parijse appartement dat ze deelt met haar verloofde Matthieu en hun schattige puppy Zsa Zsa. Emily komt uit New Jersey, maar woont sinds twee jaar in Parijs. Ze is bezig met het behalen van haar diploma in luxe ontwerp management en heeft de droom om haar moeders design meubelmerk in Parijs te lanceren. Maar als haar een unieke modestage aangeboden wordt, komt ze voor een tweesplitsing te staan. Haar turbulente werksituatie dwong Kacey om een aantal jaar te pendelen tussen Parijs, Los Angeles en New York. Maar onlangs keerde ze terug naar de Lichtstad en ze is vastbesloten om te blijven. Helaas zouden complicaties met haar visum haar in de weg kunnen zitten.

Margaux verlangt ernaar om haar eigen pad uit te stippelen, op haar eigen voorwaarden en om precies uit te zoeken wat ze hierna wil gaan doen in La France. Adia is uitgeblust door haar huidige baan en overweegt daarom een carrièreswitch naar de schoonheidsindustrie. Terwijl ze deze volgende fase in gang zet, proeft ze van de Parijse datingscene, maar eerst zal ze haar vertrouwensproblemen moeten bestrijden. En last but not least, Victoria: dorpsmeisje met grootse modedromen. Momenteel is ze hoofdontwerper bij het opkomende modemerk Chloe Colette. Na een scheiding is de kersverse vrijgezel klaar voor een nieuw hoofdstuk, waarin ze zich op zichzelf kan concentreren en alle romantische kansen die Parijs te bieden heeft, kan verkennen. Wij gaan zeker kijken!

Benieuwd naar Real Girlfriends in Paris? Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen, en de laatste aflevering staat sinds vandaag op Hayu. Je kunt dus meteen het hele seizoen bingen. Exciting!

Beeld en bron: Hayu