Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Vaniglia Fior di Mandorlo-parfum van Acca Kappa t.w.v. €79

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x een heerlijk parfum van Acca Kappa weggeven t.w.v. €79

Acca Kappa

Acca Kappa is te omschrijven als een musthave Italian beauty. Al sinds 1869 maakt het bedrijf scheerkwasten, haarborstels, haarverzorgingsproducten en rijk voedende bad- en bodyproducten. De eisen die het familiebedrijf aan de producten stelt is vanaf het begin af aan hoog. Waarden als vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid ten opzichte van mensen en de natuur zijn dan ook belangrijk. Alle producten worden om die reden vandaag de dag nog steeds in Italië gemaakt, met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten die uitsluitend op een milieuvriendelijke en diervriendelijke manier zijn verkregen. 

Vaniglia Fior di Mandorlo

Een van de lekkerste parfums van Acca Kappa vinden we de geur: Vaniglia Fior di Mandorlo. Al gelijk bij de eerste spray komt de zachte zoetheid van de natuurlijke vanille je neus ingevlogen. Het begint samen met de verfrissende bergamot en de sensuele jasmijn, gevolgd door de zachte amandelbloesem. In de basisnoten zorgen sandelhout, tonkaboon en amber voor de woody noot. Hierdoor ontstaat er een rijk warm parfum dat de hele dag door te ruiken is en perfect is voor overdag en in de avond. 

€79 (50 ml)

Win Win Win

Lijkt het je heerlijk om dit parfum te dragen? Dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk 3x de Vaniglia Fior di Mandorlo (50 ml) van Acca Kappa t.w.v. €79 weggeven. Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='20']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 15 november 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.