Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeps: Madelyn Cline verklapt release date seizoen 3 Outer Banks

'We zijn net klaar met het filmen van seizoen 3.'

Fans van Outer Banks wachten al maandenlang op de release date van het allernieuwste seizoen, en wat dúúrt het lang. Maar niet getreurd! Naar verluidt hoeven we namelijk helemaal niet meer zolang te wachten als dat we denken. The one and only Madelyn Cline a.k.a. Sarah Cameron heeft haar mond namelijk per ongeluk voorbijgepraat tijdens de première van de film Glass Onion A Knives Out Mystery.

Release date

"We zijn net klaar met het filmen van seizoen 3", laat ze weten aan een journalist. "Het is onderweg. Op 23 februari...", vervolgt ze. Totdat ze ineens wordt onderbroken door iemand naast haar. "Nee!", schreeuwt de persoon. "De 22ste?", Vraagt Madelyn dan aan diegene. Dan beseft de actrice ineens dat ze eigenlijk nog helemaal niet mag vertellen wanneer seizoen drie van start gaat op Netflix.

@younghollywood Uh oh #madelyncline #sarahcameron #outerbanks #outerbanksnetflix #outerbanksseason3 #obx ♬ f urself in vegas - SHIMA

Grappige gebaren

Met een geshockeerd gezicht kijkt ze recht de camera in. "Oh nee!", schreeuwt ze, wanneer diegene naast haar zegt: "Je weet het niet." En terwijl Madelyn grappig gebaart naar de journalist dat ze moeten kappen met het gesprek en een 'ssttt' gebaar maakt, schreeuwt degene naast haar nog snel: "Volgend jaar!", om het toch nog wat 'spannender' te houden.

Bron: TikTok | Beeld: Outer Banks, TikTok