Trend du moment: gekleurde panty’s

Wij laten je zien hoe je ze combineert.

Hoewel we bij de herfst vrijwel meteen denken aan zwart en bruin, is er op dit moment een hele andere trend gaande in fashion world. De gekleurde panty is namelijk terug van weggeweest. Wij laten je zien hoe je zo’n kleurrijk item moeiteloos bij je outfit laat aansluiten.

Pop of colour

Panty’s zijn in de herfst en winter echte must haves voor iedereen die wel jurkjes wil dragen, maar geen kou wil vatten. De gekleurde variant die we steeds vaker zien zorgt niet alleen voor de benodigde warmte, maar ook voor een echte pop of colour op grauwe dagen. Hoewel ze misschien iets lastiger te stylen zijn dan de ‘reguliere’ variant, kun je er veel kanten mee op. Hieronder laten we je een aantal voorbeelden zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Hearl (@emmahearl.tall.vintage)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Agata Lewandowska (@modnapo50)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Hearl (@emmahearl.tall.vintage)

Zelf doen

Hoe kun je zelf nou een samenhangende outfit samenstellen met een gekleurde panty? Een tip: kies eerst de kleur van de panty en bouw de rest van de outfit daaromheen. Kies een bovenstuk (trui, sweater, shirt) in dezelfde kleur als de panty en zorg ervoor dat de rest van de outfit een complementaire kleur heeft. Op die manier laat de ene kleur de andere extra goed uitkomen en straal je als nooit tevoren.

Wil je helemaal losgaan? Dan kun je een panty in een kleur met print aanschaffen. Pas daarbij wel op met de rest van de outfit, want je wilt niet dat het een chaotisch geheel wordt (tenzij dat echt your vibe is natuurlijk). Veel plezier met combineren!

Bron: Girlscene | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws