Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Weekendje Disneyland voor André Hazes, Monique en zoontje

Tijd voor ontspanning na de lancering van André's docu.

Het was een spannende week voor André Hazes, want zijn langverwachte documentaire ging woensdag in première in Koninklijk Theater Tuschinski en daarna was de docu voor heel Nederland te zien op Videoland. Ook bij ex Monique Westenberg maakte dat veel emoties los en daarom was het wel even tijd voor wat ontspanning. Samen met zoontje Dré maakten André en Monique er een gezellig weekend van in Disneyland Parijs.

Spider-Man

Zowel André als Monique delen te leuke video's in hun Instagram Stories van zoontje Dré die zichzelf in een Spider-Man-pak heeft gehesen voor het Franse Disney-park. De jonge Hazes-telg gedraagt zich net als de superheld en we zien dat hij overal op klimt en klautert. Ook hartstikke leuk: Dré is eindelijk groot genoeg om in de nieuwste Avengers-attractie te mogen in het pretpark, zo deelt Monique. Cute!

Geschiedenis samen

In de documentaire blikt André onder meer terug op zijn roerige liefdesleven. Zijn ex-vriendin, en de moeder van zijn zoon, Monique Westenberg is ook in de serie te zien en geeft daarin haar kijk op de hele situatie. Ze vertelt dat André en zij elkaar bijna tien jaar geleden leerden kennen door een gemeenschappelijke vriendin. Fast forward naar eind 2020. Na ‘een uitspatting met een presentatrice’, gaat de André op romantische wijze op één knie voor Monique. Maar drie maanden later spatte het liefdessprookje toch uiteen.

'Te bang'

Aan het einde van de docu wordt duidelijk dat Monique nog steeds André’s grote liefde is. “Want niemand gaat meer voelen wat wij hebben gevoeld.” En hoewel dat gevoel wederzijds is, zijn ze niet samen. “Hoe je nu bent, heb ik altijd gewild”, zegt ze tegen haar ex. “Nu zijn wij niet samen, dat vind ik moeilijk. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang.” Een ontzettend lastige situatie, maar fijn om te zien dat de twee nog goed genoeg met elkaar om kunnen gaan om Dré een bijzonder weekend te geven!

Bron: Instagram @andrehazes, @moniquenoell, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress