Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Disney komt met vervolg Enchanted en dít is wanneer je 'm kan zien

Nothing stays enchanted forever...

We. Can't. Wait! Vijftien jaar geleden verloren we ons hart aan de Disney-film Enchanted en nu is er dan eindelijk een vervolg op de film gekomen, waar Giselle in de 'echte' wereld haar geluk probeert te vinden. En dat blijkt lastiger dan gedacht...

Levend sprookje

Disenchanted vertelt het verhaal van letterlijk vijftien jaar later, wanneer Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) samen hun happily ever after beleven. Alhoewel, Giselle lijkt maar moeilijk haar draai te kunnen vinden in 'de echte wereld'. Hun gezin verhuist daarom naar een buitenwijk, waar ze voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Giselle wil haar happy ending en doet een beroep op de magie van Andalasia. Hiermee verandert per ongeluk het hele stadje in een echt levend sprookje en brengt ze haar gezin in gevaar. In een race tegen de klok moet Giselle de betovering proberen terug te draaien. Want wat betekent 'lang en gelukkig' nou echt voor haar en haar gezin?

Trailer

De trailer belooft in ieder geval al veel goeds. We zien niet alleen de alom vrolijke Giselle, maar er kruipt ook een duistere kant van haar naar boven zodra ze zich bezighoudt met magie. Ook de aanwezigheid van oude bekenden Idina Menzel als Nancy Tremaine en James Marsden als prins Edward, zorgen ervoor dat we niet kunnen wachten op het kijken van deze film!

Nostalgie

Disney+ had aangekondigd dat de film op 24 november op hun streamingdienst te zien zou zijn, maar nu is er goed nieuws: Disenchanted is al enkele dagen eerder te streamen! Vanaf 18 november kijk je deze nieuwe film met een hint nostalgie op Disney+. Exciting!

Bron: Tagmag | Beeld: Enchanted