Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 4x 2 plekken voor een geurworkshop bij LABO-NOIR t.w.v. €78

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 4x 2 plekken voor een unieke geurworkshop bij LABO-NOIR weggeven t.w.v. €78.

LABO NOIR | Your Lab for Luxury

Altijd al meer willen weten over parfums en de ingrediënten die in parfums worden verwerkt? Dit is je kans. LABO-NOIR is een echte parfum boutique en is te vinden in 't Gooi. De boutique wordt ook wel omschreven als de Jamin voor volwassenen. Het ruikt er niet alleen heerlijk, maar er valt ook van alles moois te bewonderen.

Vader en dochter, Robert en Stephanie Helmer, zijn een jaar geleden de winkel begonnen om je mee te nemen naar merken met een rijke geschiedenis en die vandaag de dag nog steeds met ongekende passie gemaakt worden. "We willen onze passie kunnen delen en onze klanten verrassen met mooie producten met een luxe tintje", laat het tweetal hierover weten.

Producten bij LABO-NOIR zijn onder andere exclusieve parfums van kleinere parfumhuizen, heerlijke bad- en bodyproducten, luxe bordspellen, geurkaarsen en champagnes. “We selecteren onze leveranciers heel bewust. Vaak zijn het net als wijzelf kleine familiebedrijven. Hierbij zien we dat zij geen concessies willen doen op de kwaliteit van de producten”.

Exclusieve parfums

De parfums die LABO-NOIR in het assortiment heeft, zijn dus ook niet overal te vinden. “Reuk is één van de eerste zintuigen die na de geboorte tot ontwikkeling komt en is gekoppeld aan het primaire gedeelte van de hersenen. Hierdoor is geur een sterke trigger voor herinneringen”. Merken die je bij LABO-NOIR tegenkomt zijn o.a. AMOUROUD, ACCA KAPPA, NOBILE 1942, OMAN LUXURY en sinds kort ook ARTE PROFUMI.

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om meer te leren over parfums? Dan hebben we goed nieuws! Op zondag 20 november geeft LABO-NOIR een heerlijke geurworkshop. Enne, wij mogen maar liefst 4x 2 plekken weggeven, zodat je samen met je beste vriend, vriendin, collega of familielid kan deelnemen. Na afloop ontvang je bovendien een goedgevulde goodiebag met onder andere een cadeaubon t.w.v. €20. Tijdens de workshop zul je geen honger hebben, want er worden heerlijke hapjes geserveerd én champagne geschonken. Dat belooft veel goeds!

Locatie: Huizerweg 47A in Bussum

Datum: zondag 20 november 2022 start om 14.00 uur.

Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier in vullen.

[mail-win-form id='18']

Niet gewonnen, niet getreurd! Hou dan onze Winning Wednesday in de gaten. Binnenkort mogen we namelijk parfums weggeven namens LABO-NOIR! En wil je op de hoogte blijven van de leuke acties en nieuwtjes van LABO-NOIR? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van LABO-NOIR.

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 25 oktober 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.