Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Selling Sunset en Bling Empire? Dan wil je deze serie ook zien

Voegen we meteen toe aan onze kijklijst!

We all know the struggle. Heb je alle afleveringen van je favo serie gezien? Dan kan de zoektocht naar een nieuwe parel weer beginnen. Voor de fans van Selling Sunset en Bling Empire hebben we in elk geval een goede tip. Netflix komt namelijk met een soortgelijke serie.

Struggles van de rijken

Voor iedereen die Bling Empire niet heeft gezien, een kleine recap. In de serie volgen we het leven van LA’s superrijke Aziatische en Amerikaanse Aziaten. Zij genieten volop van het leven en geven de grootst feestjes.

Klinkt allemaal super fancy, maar achter al die luxe zitten gewoon 'normale' mensen. En die hebben, net als wij, ook allemaal hun struggles. Zo heeft Kane een lichte verslaving voor Botox – Kelly en Kevin moesten hem tegenhouden een dubbele ooglid operatie te ondergaan. Ook Christine Chiu heeft zo haar eigen problemen. Middels een IVF-traject probeerde ze lange tijd tevergeefs kinderen te krijgen met haar man, uiteindelijk lukte dat gelukkig wel. Zo blijkt maar weer dat ook rijke mensen met tegenslagen te maken krijgen.

Dubai Bling

Heb jij Selling Sunset en Bling Empire in een keer uitgekeken? Dan hebben wil je de serie Dubai Bling ook zien. Daarin volgen we het glamorous leven van tien bekende en onbekende mannen en vrouwen in Dubai. Denk je aan Dubai, dan denk je aan luxe, glamour en drama – en dat is ook precies wat je kunt verwachten! We volgen vijf mannen en vijf vrouwen, die zowel bekend als onbekend zijn. Zo zien we onder meer de Australisch-Libanese radiomaker Kris Fade en zijn partner Brianna Fade, ondernemer Ebraheem Al Samadi en DJ Bliss Dubai in de serie. Ook krijgen we een kijkje in het leven van social media-ster Farhana Bodi en miljonairs Zeina Khoury, Safa Siddiqui, Danya Mohammed, Lojain Omran en Loujain Adadah.

Sounds good, right? Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten voordat je deze serie kunt zien. Vanaf 27 oktober is-ie te streamen bij Netflix.

Bron: Fem Fem | Beeld: Selling Sunset