Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Droom komt uit voor Maan: ‘Ik heb waanzinnig grote ideeën’

Ook doet de zangeres een boekje open over haar relatie met Goldband-zanger Karel.

Het is een bijzondere dag voor Maan de Steenwinkel. Vandaag komt haar allereerste album, genaamd Leven, uit. Daarnaast staat de zangeres over een paar weken in de Ziggo Dome én is ze heel gelukkig in de liefde.

Pieken en dalen

Een droom die uitkomt voor Maan: haar eigen album is vandaag verschenen. Voor Maan is Leven een dagboek van de laatste twee jaar van haar leven. "Het gaat eigenlijk over mijn leven tot nu toe. Dat het ook niet alleen maar pieken, pieken, pieken is, maar dat er ook dalen zijn. En dat juist die afwisseling daarvan ook belangrijk is en het gevoel geeft dat je leeft", vertelt ze aan RTL Boulevard. Naast het album verschijnen er vandaag ook meerdere videoclips bij haar nieuwe songs en een korte film waarin de clips met elkaar verbonden zijn. Exciting! 

Er staan overigens niet alleen maar solonummers op het album, Maan heeft ook samengewerkt met andere artiesten. Dit keer gaat ze voor minder voor de hand liggende namen zoals Fresku en De Jeugd van Tegenwoordig. "Met hen werken was ontzettend inspirerend, ook omdat het artiesten zijn waar ik veel naar luister. Het zijn legends voor me, want wat zij doen is zo eigen. De liedjes die eruit zijn gekomen zijn voor mij dan ook heel bijzonder."

Naar de Ziggo Dome

En als we het dan toch over dromen hebben, dat stopt voor Maan niet bij het album. Over een paar weken schittert ze in de Ziggo Dome met haar eigen concert. "Het wordt de grootste show van m'n leven en ik heb waanzinnig grote ideeën", vertelt ze stralend. Het was altijd mijn grote droom om er te staan."

Muzikale band

En ook op persoonlijk vlak staan de sterren goed voor Maan. Sinds kort is de zangers namelijk samen met Goldband-zanger Karel. "We zijn heel blij, het is heel leuk", vertelt ze giechelend aan RTL Boulevard. Lief! En of de twee ook een muzikale band hebben? "Wellicht! Misschien zit er wel iets in de pijplijn." Een samenwerking tussen Goldband en Maan? We can't wait! 

Bron: 8 Ball Music, RTL Boulevard | Beeld: 8 Ball Music