Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze 13 BN'ers doen mee aan de Halloween editie van De Verraders

De Verraders keert terug met een wel heel leuke special!

Halloween is coming! Maak je klaar voor een speciale Halloween editie van De Verraders waar de missies en moorden bloediger zijn dan ooit en de deelnemers geen enkel middel schuwen in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Exciting!

Speciale editie

Voor deze speciale editie gaan dertien BN’ers tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren? De Halloween editie van De Verraders is vanaf 27 oktober dagelijks met 6 afleveringen te zien bij Videoland.

Deelnemers

De dertien BN'ers die meedoen zijn: Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis. Hieronder kun je alvast de teaser bekijken.

Aan de andere kant

Frank Evenblij kijkt erg uit naar deze special edition: “Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer dus weet ik precies wat alle kandidaten van De Verraders ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van De Verraders is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.”

Beeld: Jasper Suyk, Videoland