Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia test de elektrische reinigingstool van FOREO

Wij zijn fan!

Chef online Christel test de LUNA 4 go, de elektrische reinigingstool van FOREO.

Waarom?

Mijn huid is vrij droog en is allesbehalve makkelijk. Acne, puistjes, gerstekorrels en blackheads: ik ken het allemaal. Om onzuiverheden zoveel mogelijk te voor- komen, probeer ik mijn huid dagelijks goed te reinigen. De LUNA 4 go belooft een intensieve reiniging. Het apparaat verwijdert in 1 minuut tot 99% van al het vuil en vet van je gezicht, zonder je huid te beschadigen. Het maakt je huid schoon door middel van pulsaties, die verschillende huidlagen stimuleren. Daarbij krijgen de bloedcirculatie en de huideigen processen – zoals het aanmaken van collageen en elastine – een boost. Ook zou het een stuk makkelijker worden om je poriën goed schoon te houden. Extra leuk: de LUNA 4 go is in verschillende pasteltinten verkrijgbaar. Ik kies voor donkergroen, dat leuk kleurt in mijn badkamerkastje.

Werking

De LUNA 4 go heeft een heel lange batterijduur. Na één keer opladen kun je ’m driehonderd keer gebruiken. Via de FOREO-app stel je je voorkeuren in voor wat betreft intensiteit en reinigingsduur. Vervolgens haal je de make-up van je gezicht en breng je de FOREO-cleanser aan – daar heb je trouwens maar een heel klein beetje van nodig. Daarna druk je op ‘start cleansing’ in de app of simpel- weg op de aan/uitknop van het apparaat. Je reinigt in één minuut vier delen van je gezicht in cirkelvormige bewegingen. De LUNA 4 go heeft een ingebouwde timer. Zodra er een korte pulsatiepauze is, weet je dat het tijd is om weer een ander deel van je gezicht te reinigen. Als je je gezicht een minuut hebt gereinigd, gaat het apparaat vanzelf uit. Spoel je gezicht af en dep voorzichtig droog.

FOREO LUNA 4 go FOREO LUNA 4 go

Werkt het?

Nadat ik de LUNA 4 go één keer had gebruikt, was mijn huid al enorm zacht, en voelde die schoon aan. Voordat ik de LUNA 4 go gebruikte, wisselde ik cleansingproducten vaak met elkaar af, omdat ik niet wist wat ik precies moest doen. Met de LUNA 4, en de FOREO-app, is het wél duidelijk. Ook vind ik het een dikke plus dat je het apparaat maar twee keer per jaar hoeft op te laden. De FOREO heeft aan de voorkant dunnere aanraakpunten, om grote gebieden zoals de wangen te reinigen. De dikke aanraakpunten zijn voor de T-zone. Ik vind het fijn dat ik beide kanten kan gebruiken en dat ik de intensiteit zelf kan instellen. Inmiddels gebruik ik het apparaat al een paar weken. Ik heb nog steeds last van onzuiverheden, maar het is een stuk minder. Mijn huid is een stuk egaler en mee-eters heb ik al een tijdje niet meer gespot. Kortom: de FOREO LUNA 4 go is wat mij betreft een onmisbare tool voor je beautyroutine.

Beeld: FOREO