Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 3x een Frecious-box t.w.v. €139

Doe mee en maak kans!

Dol op sporten, maar wil je wat extra spiermassa kweken? De veertiendaagse sportbox van Frecious helpt je daarbij. Enne, wij mogen maar liefst 3 sportboxen weggeven t.w.v. €139!

Frecious

In de sportboxen van Frecious vind je koudgeperste slowjuices, shots en vegan proteïnepoeder. De vegan eiwitten helpen je spieren te herstellen na het sporten en bevorderen spiergroei. En de ultraverse biologische slowjuices en groentenshots helpen je aan een vitaminen- en mineralenboost.

Je kunt het pakket gebruiken in je eigen sport- en voedingsroutine, maar er is ook een kant-en-klaar voedingsplan, gericht op afslanken. Ideaal!

Win

Wil jij kans maken op één van de drie Frecious-boxen t.w.v. €139? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='17']

Deze winactie loopt tot en met donderdag 8 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.