Wait, what? Balenciaga maakt van een chipszak een fashion bag

Ehm...

Balenciaga dit it again. Het merk weet zichzelf elke keer weer te overtreffen met nieuwe, opvallende ontwerpen. Ook het nieuwste tassenontwerp is er eentje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Populaire artikelen

Balenciaga heeft heel wat high fashion items op de markt gebracht. Neem bijvoorbeeld de populaire triple S-sneaker of de Le Cagole XS bag. Ditmaal komt het merk opnieuw met een heel opvallend nieuw item. Ze hebben namelijk een chipszak omgetoverd tot fashion item. Ja, echt!

Chips

De zogeheten Potato Chip Bag was ongetwijfeld het opvallendste item dat op de catwalk tijdens Paris Fashion Week werd geshowd. De tas was onderdeel van de lente- en zomercollectie van Balenciaga en zorgde ongetwijfeld voor veel opgetrokken wenkbrauwen. De Lays-zak is door Balenciaga in een nieuw jasje gestoken en van kalfsleer gemaakt. Daarnaast zit er aan de bovenkant een ritssluiting.

De tas is er in verschillende ‘smaken’, zo kun je uit onderstaande fotoreeks opmaken. Lays is maar wat trots op de tassen, zo is te zien op Instagram. “@balenciaga Summer 23 #pfw“, schrijven ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lay’s (@lays)

Prijs

Hoeveel deze bijzondere tas kost? De precieze prijs is nog niet bekend, maar voor een gemiddelde Balenciaga-tas leg je al snel zo’n 3000 euro neer. Grote kans dus dat je er diep voor in de buidel moet tasten. Zou jij de tas aanschaffen?

Bron: Manners | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws