Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Noor 'queenofjetlags' de Groot deelt niet eerder getoonde beelden van bruiloft

Wauw!

Premiere van Britt Dekkers SILVERSTAR

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Noor de Groot en lover Sander Kleinenberg in het huwelijksbootje stapten. De twee trouwden op een prachtige locatie in Frankrijk, maar hielden daarnaast ook een burgerlijke trouwdag gewoon in ons kikkerlandje. Daarvan deelt Noor aka queenofjetlags nu een paar prachtige plaatjes.

Bruiloft

Nadat de twee lovebirds zich in 2020 al verloofden, vond de big wedding vorig jaar plaats in het prachtige Château de Grand-Lucé-kasteel in Frankrijk. Noor zag er tijdens deze ceremonie uit om door een ringetje te halen en deelde uiteraard de beelden op haar Instagram. Maar wat ze tot op heden nog niet had gedeeld, waren de foto's van haar burgerlijke trouwdag in Nederland.

"Ik wilde wachten met het plaatsen van deze foto's maar ik denk dat ik genoeg gewacht heb. Waarschijnlijk hebben jullie vorig jaar al mijn trouwfoto's gezien maar deze foto's van ons burgerlijk huwelijk (ook vorig jaar) heb ik nooit gedeeld 🤍", schrijft Noor in de caption bij de kiekjes.

Kiekjes

We zien Noor en Sander op de foto's lopen over de Dam. Noor draagt een prachtige jurk van modeontwerper Galia Lahav. Op het laatste kiekje zit de influencer achterop de fiets bij Sander en fietsen ze langs de grachten van Amsterdam. Typisch Nederlands!

In de comments reageren Noors volgers enthousiast op de zeldzame kiekjes. "Zo leuk deze😍😍", schrijft Kae Sutherland. En: "Mooi! ❤️❤️", reageert Lucy Woesthoff. Lover Sander laat ook hartjes achter in de reacties. Lief!

Bron: Instagram @queenofjetlags | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20211212 - Premiere van de film SILVERSTAR. Fotograaf: BrunoPress/ArjoFrank Fotografie Op de foto: Noor Kleinenberg de Groot en partner Sander Kleinenberg