Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de 5 lekkerste geuren van dit moment

De geuren ruiken stuk voor stuk heerlijk!

girl sprays herself perfume on her wrist

Nieuw seizoen, nieuwe geur! Dus verwen jezelf of vraag ‘m als cadeau, want wie weet zit bij deze nieuwkomers wel jouw lievelingsparfum.

Zwoele musthave

Guerlain omschrijft haar nieuwste geur Mandarine Basilic uit de Aqua Allegoria Forte-collectie als warm, zwoel en helder. En met noten als Italiaanse mandarijn, sandelhout en vanille is-ie dat zeker. €104 (75 ml)

€104 (75 ml)

Enchanting

Samen met de Franse meesterparfumeur Quentin Bisch komt Marc-Antoine Barrois met een nieuwe geur, waarbij hij zich heeft laten inspireren door de maan van Saturnus. Wat je kunt verwachten? Noten van rabarber en vetiver gecombineerd met cederhout, tonkaboon en sandelhout. Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

€95 (30 ml)

Glamourous

Plaatje om te zien, en te ruiken. Very Good Girl Glam bevat onder andere vetiver, vanille en kers. Oftewel: allemaal zoete, frisse noten die passen bij very good girls. Hebberigmakend!

€113,55 (50 ml)

Zonnestraaltje

Als we geen warme nazomer krijgen, is er altijd nog Marc Jacobs’ nieuwste geur Ever So Fresh. Doe je ogen dicht en ’t is net alsof hartje zomer is dankzij de citrusnoten en geur van zoete bloemen.

€106 (75 ml)

Girl Power

Good Fortune van Viktor & Rolf is een ode aan de zelfverzekerde vrouw die op zoek is naar vrijheid en avontuur. Met noten als venkel, jasmijn en vanille staat deze krachtige geur voor het creëren van je eigen lot. Houden we van. En dan zit-ie ook nog in zo’n betoverend mooie flacon.

€105,27 (50 ml)

Enne, wil je dat je je parfum minder snel vervaagt? Maak je huid dan eerst parfum ready. Dat houdt in dat je je huid eerst bevochtigd met een crème of serum en vervolgens pas het parfum opspuit. Ook helpt het om het parfum achter je horen te sprayen. Op deze plek verdampt de geur minder snel, omdat je oren het beschermen tegen blootstelling aan lucht en wind. Aha!

Productie: Babette Dessing | Tekst: Christel van der Spoel